×
Monday, August 15, 2022

Muzeu Arkeologjik i Durrësit me audioguidë

December 30, 2021

Muzeu Arkeologjik i Durrësit i shtohet muzeve që ofrojnë shërbimin e audioguidave.

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti u shpreh sot se tashmë vizitorët mund të shijojnë jo vetëm objektet arkeologjike që kanë udhëtuar përmes shekujve, por edhe historinë e tyre.

“Audioguida përbëhet nga 44 qëndrime, me një kohëzgjatje prej 35 minutash, si një ftesë e bukur për të gjithë vizitorët”, tha Margariti.

Audioguida në Muzeun Arkeologjik të Durrësit ofrohet në 2 gjuhë.

Sistemi i audioguidave po aplikohet po ashtu edhe në muzetë e tjerë, sitet turistike dhe kulturore, duke pasuruar eksperiencën e vizitorëve të tyre.

Eunews.alComments are closed.