×
Tuesday, July 14, 2020
Sociale

Në SHBA, 5,4 milionë njerëz kanë humbur sigurimin shëndetësor gjatë pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19). Sipas një hulumtimi të

July 14, 2020

Sociale

Sipas neurologëve britanikë, SARS-CoV-2 mund të shkaktojë dëme serioze në tru dhe sistemin nervor qendror që shkaktojnë psikoza, paraliza dhe

July 14, 2020

Sociale

Më shumë se shtatë muaj pasi u zbulua për herë të parë koronavirusi i ri, shkencëtarët dhe ekspertët e shëndetit

July 13, 2020

Jeta gjatë izolimit nga koronavirusi ka përforcuar pabarazinë gjinore në të gjithë Evropën; një hulumtim thekson se pasojat ekonomike dhe

May 29, 2020

Bergamo është prekur nga pandemia si asnjë qytet tjetër. Ndërmarrjet u mbyllën me javë të tëra, por banorët shohin drejt

May 29, 2020

Ditën e djeshme në deklaratën për shtyp është artikuluar Mea culpa e politikanit grek Margaritis Schinas, nënkryetar i Komisionit Evropian.

May 29, 2020

Komisioni Europian propozoi krijimin e një programi të ri dedikuar sektorit shëndetësor, me një vlerë prej më shumë se nëntë

May 28, 2020

Kreu i delegacionit të Bashkimit Europian në Tiranë, ambasadori Luigi Soreca deklaroi sot se IPARD po funksionon shumë mirë pavarësisht

May 27, 2020

Më shumë se 5 453 650 raste infektimi dhe 344 107 të vdekur u regjistruan sot në 196 vende dhe

May 25, 2020

Disa shkencëtarë tani thonë se disa aktivitete e biznese mund të jenë përgjegjëse për të paktën 80 për qind të

May 23, 2020

 Pas tre muajve të kësaj krize shëndetësore, të dhënat e grumbulluara, që na lejojnë të lexojmë historinë e saj, ose

May 23, 2020

Të dhënat e fundit të Institutit të Statistikave (INSTAT) tregojnë se gjatë muajit prill lëvizjet hyrëse dhe dalëse në kufijtë

May 22, 2020

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale thotë se tanimë duhet të bashkëjetojmë me realititetin e ri andaj duhet të ndjekin

May 22, 2020

Delegacionit i BE-së në Shqipëria tha sot se programi i BE-së për modernizimin e bujqësisë shqiptare është duke ndihmuar fermerët

May 21, 2020

Pandemia me koronavirus është duke pasur ndikim të madh në vendet e varfra andaj shtetet e pasura duhet t’i kushtojnë

May 21, 2020