×
Saturday, February 4, 2023
Ekonomi

Inflacioni i Eurozonës regjistroi nivelin më të ulët të tetë muajve në janar për shkak të rritjes më të ngadaltë

February 2, 2023

Ekonomi

Rusia po transporton gjithnjë e më pak gaz nëpër Evropë përmes tubacioneve përmes Ukrainës, sipas një raporti. ‘’Një vëllim ditor

January 20, 2023

Ekonomi

Rritja e pagave me 30 % vitin që lamë pas, por edhe përfshirja në ndihmën e “Pakos së madhe” përbëjnë

January 17, 2023

Zëvendëskryeministrja Belinda Balluku, njëherësh ministre për Infrastrukturën dhe Energjinë mori pjesë në Asamblenë e 13-të të IRENA (Agjencia Ndërkombëtare e

January 15, 2023

Nga Lionel Laurent “Bloomberg” Dinari irakian ishte shumë përpara kohës së tij. Shumë vite përpara se të shpikej Bitcoin, tregtarët amerikanë u joshën

January 14, 2023

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) nuk pret që ekonomia globale të rrëshqasë në një recesion vitin e ardhshëm, pavarësisht nga pasojat

January 13, 2023

Miratohet rregullorja që do të mundësojë transferimin e llogarive të pagesave mes institucioneve financiare

January 11, 2023

Zëvendëskryeministrja dhe ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku u ndal sot tek analiza vjetore e punës për vitin 2022,

January 9, 2023

Inflacioni në eurozonë bie sërish në shifra një shifrore ndërsa tendenca rënëse vazhdon  Inflacioni vjetor në të gjithë eurozonën ra

January 7, 2023

Larry Elliott Gjëra të mëdha priteshin nga vitet 2020. Pas zhgënjimeve të dekadës së mëparshme, kjo do të ishte koha

January 5, 2023

Ekziston një traditë festive në Finlandë ku të gjithë zbresin në sauna në prag të Krishtlindjeve për t’u ulur dhe

January 4, 2023

Ministria e Financave dhe Ekonomisë dhe Banka Gjermane për Zhvillim, KfW nënshkruan 2 marrëveshje për të mbështetur projekte të rëndësishme

January 4, 2023

Ekonomia shqiptare u rrit me 4.23 % në periudhën 9-mujore. Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj bëri të ditur

December 28, 2022

Banka e Shqipërisë bën të ditur se për 9-mujorin 2022, investimet italiane kapën vlerën e 98 milionë eurove. Italia vlerësohet

December 26, 2022

Inflacioni i çmimeve të prodhimit në Suedi u përshpejtua në nëntor pas, një rëniejeje 11-mujore, në tetor, mes kostove të

December 22, 2022