×
Saturday, July 13, 2024

Gjermani, investimi në startup-e arrin në 6,2 miliardë euro

January 14, 2020


Shuma e investimeve që startup-et kanë marrë vitin e kaluar në Gjermani në krahasim me një vit më parë është rritur për 36 për qind duke arritur në 6,2 miliardë euro

Kompania e auditimit dhe konsultimit EY publikoi raportin mbi startup-eve në Gjermani.

Sipas raportit, investimi që kanë mbledhur startup-et e sipërmarrësve të rinj në Gjermani vitin e kaluar në krahasim me vitin 2018 është rritur për 36 për qind duke arritur në 6,2 miliardë euro.

Kryetari i Bordit Drejtues të EY në Gjermani, Hubert Barth, deklaroi se rritja financiare vazhdon pa u ndalur.

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments