×
Sunday, May 19, 2024

Soreca takon themeluesin e akademi.al, Dean Çelaj: “Deani është një nga europianët që sjell ndryshimin”

July 22, 2021


Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca zhvilloi një takim me sipërmarrësin shqiptar Dean Çelaj themelues i platformës Akademi.al

Përmes një postimi në facebook, ambasadori Soreca thekson se 23 vjeçari i talentuar Dean Çelaj me mendimin e tij vizionar lejoi mbi 500.000 studentë shqiptarë të vazhdonin mësimet online gjatë pandemisë COVID19.

Sipas Socerës Deani është truri pas platformës Akademi.al.

“Deani përfaqëson në mënyrë të përsosur profilin e të rinjve shqiptarë. I shkëlqyer, inovativ dhe i përkushtuar për të punuar për komunitetin. Platforma e tij arsimore multimediale është një shembull i të menduarit me zgjuarsi”.

Gjatë takimit Ambasadori Soreca dhe Çelaj diskutuan dhe për mundësinë se si BE mund ta mbështesë atë në hapat e ardhshëm. Deani është një nga evropianët që sjell ndryshimin,”

Postimi i plotë:

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca 🇪🇺 u takua me Dean Çelaj, sipërmarrësi shqiptar 🇦🇱 23 vjeçar, i cili me mendimin e tij vizionar lejoi mbi 500.000 studentë shqiptarë të vazhdonin mësimet online gjatë pandemisë #COVID19. Ai është truri 🧠💡 pas platformës Akademi.al.

“Deani përfaqëson në mënyrë të përsosur profilin e të rinjve shqiptarë. I shkëlqyer, inovativ dhe i përkushtuar për të punuar për komunitetin. Platforma e tij arsimore multimediale është një shembull i të menduarit me zgjuarsi. Ne diskutuam se si BE mund ta mbështesë atë në hapat e ardhshëm. Deani është një nga evropianët që sjell ndryshimin,” Ambasadori i BE-së Luigi Soreca.

Shikoni këtu historinë e tij frymëzuese 👉 https://bit.ly/36QBCKb


EU Ambassador Luigi Soreca 🇪🇺 met with Dean Çelaj, the 23 years old Albanian 🇦🇱 entrepreneur that with his visionary thinking allowed over 500.000 Albanian students to continue with their lessons online during the #COVID19 pandemic. He is the brain 🧠💡 behind Akademi.al platform.

“Dean perfectly embodies the profile of the Albanian #youth. Bright, innovative & committed to work for his community. His multimedia education platform is an example of smart thinking. We discussed how #EU can support him in the next steps. Dean is one of #EuropeansMakingADifference,” EU Ambassador Luigi Soreca.

Check out here its inspiring story 👉 https://bit.ly/36QBCKb

EuropeansMakingADifference

European Commission
EU Neighbourhood & Enlargement
European External Action Service – EEAS
British Embassy Tirana
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë
United Nations Albania
UNICEF AlbaniaComments are closed.