×
Sunday, December 4, 2022

Rama: Punë intensive për projektet e Parkut Kombëtar të Vjosës

September 25, 2022

Kryeministri Edi Rama shkruan se po punohet intensivisht për projektet e Parkut Kombëtar të Vjosës.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai shton se ky park është i njohur botërisht si lumi i vetëm i egër në Europë. Kreu i qeverisë zgjodhi ta postonte këtë lajm me rastin e Ditës Botërore të Lumenjve.“Dhe në Ditën Botërore të Lumenjve me lajmin se po punohet intensivisht për projektet e Parkut Kombëtar të Vjosës, i njohur e i çmuar botërisht si lumi i vetëm i egër në Europë, ju uroj të dielë të paqtë”, shkruan Rama.Comments are closed.