×
Thursday, July 25, 2024

Pranohet kërkesa e Hashim Thaçit, do të mbrohet nga avokat i ri në Hagë

May 22, 2021


Gregory W. Kehoe do të jetë zyrtarisht avokati i ri i Presidentit Thaçi në gjyqin në Hagë.

Gjatë muajve të kaluar Thaçi mbrohej nga David Hooper, por kërkoi zëvendësimin e tij dhe Gjykata Speciale e ka pranuar kërkesën.

Dhomat e Specializuara të Gjykatës gjithashtu e kanë akredituar avokatin e ri pranë institucionit.

Eunews.alComments are closed.