×
Wednesday, July 17, 2024

Posta Shqiptare thirrje pensionistëve të mos dalin nga shtëpia: Pensioni do ju vijë në shtëpi

March 18, 2020


Posta Shqiptare në këto ditë të vështira të vetëizolimit për shkak të masave kundër përhapjes së koronavirusit i bën thirrje të gjithë pensionistëve që të mos paraqiten fizikisht në zyrë postare për të tërhequr pensionin.

Të dhënat e kërkuara si: emër mbiemër, numrin e kartës së identitetit, adresën e banimit dhe numrin e telefonit, qytetarët e qarkut Tiranë, mund t’i dërgojnë duke telefonuar në numrat:

📞 0683446821
📞 0683446820
📞 0683446818
📞0683446817

Të gjithë qytetarët mund të na kontaktojnë, çdo ditë, nga ora ⏰08:00-16:30.⏰

qëndronështëpi #bashkëdoiadalim

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments