×
Sunday, August 7, 2022

Dyndje serbësh dhe rumunësh në bregdetin e Vlorës dhe Sarandës

August 8, 2021

Turizmi shqiptar këtë vit për shkak të kufizimeve që solli me vete pandemia Covid-19 ka arritur të kapë disa tregje të reja turistike. Çarterat nga Rusia kanë qenë me fluks më të madh se çdo vit tjetër. Gjithashtu heqja e vizave për turistët nga Egjipti, Arabia Saudite dhe Emiratet e Bashkuara kanë mbushur plot hotelet e Tiranës.

Por, Shqipëria këtë vit ka tërhequr edhe shumë turistë nga vendet e Ballkanit që nuk kanë dalje në det si Serbia dhe Rumania, shprehet eksperti Feriold Ozuni. Interesi i turistëve serbë vjen me rritje të shtuar. Ende nuk ka turizëm të organizuar në mënyrë të mirëfilltë për këtë vend dhe shumica e tyre zgjedhin bregdetin e Sarandës dhe Vlorës me makina individuale.

Eunews.alComments are closed.