×
Wednesday, November 29, 2023

COVID-19/ Belgjika heq të gjitha kufizimet për udhëtarët shqiptarë

June 26, 2021


Hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Belgjikë.Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njofton se, “as testi, as vaksinat nuk janë të detyrueshme, për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Belgjikë”.

“Mjafton bileta, pasaporta dhe maska”, thekson njoftimi i TIA-s.

Eunews.alComments are closed.