×
Thursday, September 28, 2023

Shënohet Dita e Europës pa Mbretërinë e Bashkuar

May 9, 2020Sot, më 9 maj, shënohet Dita e Evropës, teksa kontinenti evropian po përballet me pandeminë e koronavirusit.

Ky është viti i parë të 27 vendet e Bashkimit Evropian, shënojnë këtë ditë pa Mbretërinë e Bashkuar, si pjesë të tyre.

Mbretëria e Bashkuar u largua nga BE-ja, periudha e tranzicionit pas daljes nga BE-ja, gjatë së cilës Mbretëria e Bashkuar vazhdon t’i ndjekë rregullat e BE-së pritet të përfundojë në dhjetor.

Italia, Mbretëria e Bashkuar dhe Spanja janë vendet të goditura më së keqi nga koronavirusi në Evropë.

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments