×
Friday, October 22, 2021

Samiti Global i Arsimit në Londër, Kushi: Arsim cilësor për çdo fëmijë

July 29, 2021

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi mori pjesë në Samitin Global të Arsimit në Londër. Kushi u shpreh se se në këtë samit vëmendja e përfaqësuesve më të lartë nga e gjithë bota u përqendrua tek arsimi cilësor për çdo fëmijë. Kushi tha se, kjo është mënyra më e mirë për t’u ringritur të gjithë së bashku më të fortë pas pandemisë. “E nderuar sot të merrja pjesë në Samitin Global të Arsimit në Londër, ku vëmendja e përfaqësuesve më të lartë nga e gjithë bota u përqendrua tek arsimi cilësor për çdo fëmijë, sepse kjo është mënyra më e mirë për t’u ringritur të gjithë së bashku më të fortë pas pandemisë”, u shpreh Kushi.

Gjatë vizitës në Londër, Kushi mori pjesë edhe në pritjen e organizuar nga Lartësia e Saj Mbretërore, Princesha Anne, në kuadër të Samitit Global për Arsimin, ku marrin pjesë zyrtarë të lartë qeveritarë, homologë dhe partnerë nga vende të ndryshme të botës.

Eunews.al

Comments are closed.