×
Saturday, March 6, 2021

Zgjedhjet në SHBA, ekipi i Trump kërkon rinumërim të votave në Uiskonsin

November 4, 2020

 Presidenti amerikan në ikje, Donald Trump do të kërkojë një rinumërim të votave në shtetin e Wisconsin, ku rivali i tij, Joe Biden duket se ka një kryesim të lehtë, sipas rezultateve të pjesshme, njoftoi sot drejtori i fushatës.

“Parregullsi janë njoftuar në disa qarqe në Wisconsin të cilat hedhin dyshime serioze mbi vlefshmërinë e rezultateve”, shkroi Bill Stepien në një komunikatë.

“Presidenti është në marzhin që mundëson të kërkojë një rinumërim dhe ne do ta bëjmë menjëherë”, shtoi ai.

Eunews.al

Komente

avatar
  Ndiqe  
Me lajmëro për