×
Saturday, January 23, 2021

Von der Leyen: AstraZeneca i ka kërkuar BE të autorizojë vaksinën anti COVID-19

January 12, 2021

Prodhuesi AstraZeneca i ka kërkuar Bashkimit Europian të autorizojë vaksinën e tij antiCovid-19, deklaroi presidentja e Komisionit Europian, Ursula von der Leyen.

EMA po ashtu tha se rezultati i mundshëm mund të jetë fundi i janarit, ”në varësi të progresit të të dhënave dhe vlerësimit”.

Bashkimi Europian (BE) më 21 dhjetor autorizoi përdorimin e vaksinave COVID-19 nga kompanitë BioNTech/Pfizer, ndërsa të mërkurën nga kompania Moderna.

Eunews.al

Komente

avatar
  Ndiqe  
Me lajmëro për