×
Tuesday, June 6, 2023

Programi IPARD/ BE mbështetje për rritjen e prodhimit të fermerëve shqiptarë

May 21, 2020Delegacionit i BE-së në Shqipëria tha sot se programi i BE-së për modernizimin e bujqësisë shqiptare është duke ndihmuar fermerët shqiptarë.

Delegacionit i BE-së ka sjellë dy raste ku një fermer nga Brezhani dhe një fermer nga Sllova kanë përfituar nga programi IPARD në blerjen e agregateve bujqësore në funksion të pemëtarisë.

“Gojard Hakorja në Brezhan dhe Lavdërim Daci në Sllovë, gëzojnë sot prodhimtari më të lartë falë investimit të përfituar nga programi IPARD në blerjen e agregateve bujqësore në funksion të pemëtarisë”, shprehet Delegacioni i BE-së.

Janë të shumta rastet e fermerëve në Shqipëri të cilët kanë përfituar falë programit të BE-së për modernizimin e sektorit bujqësor.

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments