×
Sunday, October 1, 2023

Merkel: Domosdoshmëri rezultatet e shpejta në negociatat për buxhetin e BE

October 16, 2020Kemi nevojë për rezultate të shpejta në negociatat për buxhetin e BE për të garantuar se vërtet kemi rezultatet për ”Next Generation EU” në fillim të vitit të ardhshëm, deklaroi kancelarja gjermane Angela Merkel në Këshillin Europian.

“Perspektivat financiare për shtatë vitet e ardhshme janë të lidhura ngushtë me ‘Next Generation EU’ dhe vendimin për burimet e reja të tyre”, shtoi kancelarja.

“Jam e bindur se ajo që po bëjmë tani do të përcaktojë se si do ta kalojmë këtë pandemi”, tha ajo.

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments