×
Tuesday, April 13, 2021

Poloni, hyjnë në fuqi masat e reja anti COVID-19

November 7, 2020

Kufizimet e reja në Poloni për procesin mësimor, argëtimin dhe hotelerinë hynë sot në fuqi dhe dot ë qëndrojnë të paktën deri më 29 nëntor.

Qendrat tregtare janë të mbyllura për të gjithë, përveç shitësve me pakicë (sende ushqimore dhe farmaci) dhe rregulli për dyqanet e vogla është një person për 10 metra katrorë.

Argëtimi, përfshirë kinematë, teatrot dhe institucionet e tjera kulturore janë gjithashtu të mbyllura përkohësisht.

Shkollimi në distancë është i detyrueshëm për të gjitha klasat e shkollës fillore dhe më lart.

Vizitat në hotel janë të kufizuara vetëm për udhëtarët e biznesit.

Eunews.al

Komente

avatar
  Ndiqe  
Me lajmëro për