×
Tuesday, July 23, 2024

Qeveria e Spanjës akordon 15 mln euro ndihmë për mediat

March 31, 2020


Qeveria e Spanjës ka vendosur që të akordojë një ndihmë prej 15 milionë eurosh për mediat vendase, të cilat kanë pasur probleme ekonomike për shkak të pandemisë së COVID-19.

Edhe pse shikueshmëria dhe interesimi është rritur në vend, sponsorët dhe reklamuesit janë tërhequr, e kjo ka sjellë dëme ekonomike.

Edhe në Shqipëri është bërë thirrje nga Unioni i gazetarëve, por edhe nga Partia Demokratike që qeveria të ndihmojë mediat në vend, të cilat kanë pasur probleme ekonomike për shkak të tërheqjes së bizneseve që reklamojnë.

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments