×
Monday, August 15, 2022

Vodafone në prag të falimentit. 12 mijë përdorues kalojnë tek kompania One

July 24, 2021

Pas braktisjes masive nga qytetarët shqiptarë, të cilët me denoncime të shumta në rrjetet sociale dhe mediat online ankoheshin për zhvatje, vjedhje nga kjo kompani prej vitesh, me anë të ofertave, apo shërbimit skandaloz të klientit, tanimë edhe institucionet shtetërore i janë drejtuar One Communications.


Kështu Policia e Shtetit ka braktisur Vodafone, duke bërë që të gjithë punonjësit, rreth 12 mijë abonime të efektivëve të braktisin këtë kompani.

Policia e Shtetit ka vendosur të vulosë një kontratë kolektive me kompaninë One, duke bërë që Vodafone t’i ikin 12.000 klientë në mënyrë të menjëhershme, duke e çuar drejt falimentit.

Eunews.alComments are closed.