×
Sunday, September 26, 2021

ULTRA UNLIMITED për ULTRA Komunikim! Interneti pa limit, me ULTRA shpejtësi

September 15, 2021

One Telecommunications sjell për herë të parë në Shqipëriplanet e komunikimit ULTRA UNLIMITED, me komunikim pa limit dhe shpejtësinë e internetit që nuk bie asnjëherë. Pas 1 vititë sukseshëm, kur One është rritur në mënyrë të qëndrueshmedhe është certifikuar si “Rrjeti më i mirë” nga UMLAUT, prezanton një koncept plani tarifor krejtësisht të ri për tregunshqiptar. 

Këto plane do  bëjnë diferencën  treg sepse ofrojnëmundësinë e komunikimit dhe lundrimit pa limit, vetëm me njëtarifë fikse mujore, pa fatura surprizuese  fund  muajit. Kemi shumë besim tek ky produkt sepse është jashtëzakonisht inovativdhe për herë  parë  Shqipëri e ofron ONE.” – tha Athanasios Paraskevas, Drejtori Komercial i One Telecomunications.

Koncepti “pa limit” u prezantua nga operatori ONE vitin e kaluar, si përgjigje e nevojave të tregut, për të patur internet pa limit. Qasja e ONE në treg është që të dëgjojë kërkesat e abonentëve dhe të përmirësohet çdo ditë, në shërbime, plane, paketa, etj. Përgjatë një viti, ONE ka sjellë për herë të parëmundësinë e blerjes së telefonave/smartphone-ve përmespagesave të ulëta mujore. Më pas, prezantoi HomeNet, internetii parë fiks, që aktivizohet pa nevojën e teknikut dhetransportohet kudo. I erdhi në ndihmë nevojave të biznesit, duke ofruar ONE Easy Business, si mënyrën më të mirë për biznesetnë procesin e fiskalizimit. Rimodeloi dyqanet për të përmirësuarpërvojën e klientit; solli VoLTE për një cilësi zëri superiore; zgjodhi Ericsson si partnerin teknologjik dhe iu bashkua nismëssë Departamentit Amerikan të Shtetit duke u bërë i pari operator në rajon, që futet në listën e “Rrjetit të Pastër”.

Sot, ONE është përsëri i pari operator që nëpërmjet planeveULTRA UNLIMITED sjell risinë internet pa limit me shpejtësitë pareduktuar dhe komunikim pa limit. Përmes këtyre planeve, abonentët e ONE kanë mundësinë të zgjedhin shpejtësinë e lundrimit në internet duke garantuar që shpejtësia nuk bieasnjëherë, përgjatë gjithë kohëzgjatjes së kontratës. 

Planet ULTRA Unlimited janë krijuar për  ofruar internet tepalimituar përgjatë gjithë kohës, pa ndërprerje apo ngadalësime shpejtësisë. E gjithë kjo përvojë e internetit pa limit dheshpejtësisë maksimaleofrohet na sajë  kapaciteteve dhecilësisë  rrjetit One, pa rënduar  buxhetin e abonetëve.” – Anila Cani, Menaxhere e Produkteve dhe Propozimeve në One Telecommunications. 

Marka One vjen e rifreskuar nën qasjen kreative “Une jam One”, në vijim të fushatave të mëparshme të dedikuaracertifikimit të rrjetit. 

Këtë herë duke paralelizuar shpejtësinë maksimale dheinternetin pa limit të planeve te reja ULTRA Unlimited, me lëvizjet e jashtëzakonshme akrobatike të Fiona Rushitit.

Eunews.al

Comments are closed.