×
Sunday, August 7, 2022

Turqia vëndos nën kontroll rreth 90 për qind të zjarreve

August 4, 2021

Drejtoria e Përgjithshme turke e Pyjeve njoftoi se nga 174 zjarre që kanë shpërthyer që nga 28 korriku e deri më tani, janë vendosur nën kontroll 160 zjarre dhe se 14 prej tyre vazhdojnë të jenë aktive.

Në një deklaratë nga Drejtoria e Përgjithshme e Pyjeve njoftohet se në periudhën 28 korrik – 4 gusht kanë shpërthyer 174 zjarre të pyjeve në 39 qytete.

Eunews.alComments are closed.