×
Tuesday, March 28, 2023

Turqia dhe Mbretëria e Bashkuar nënshkruajnë Marrëveshjen e Tregtisë së Lirë

December 29, 2020Turqia dhe Mbretëria e Bashkuar nënshkruajnë Marrëveshjen e Tregtisë së Lirë.

Ministrja turke e Tregtisë, Pekcan për marrëveshjen e tregtisë së lirë: Po përjetojmë një ditë të rëndësishme dhe historike mes Turqisë dhe Britanisë

Pekcan: Marrëveshja e Tregtisë së Lirë do të jetë garancia më e madhe për zhvillimin e tregtisë mes Turqisë dhe Britanisë në periudhën e ardhshme

Pekcan: Me Marrëveshjen e Tregtisë së Lirë nuk do të mbetet ndonjë paqartësi rreth strukturës së tregtisë me Britaninë

Pekcan: Derisa ruajmë përfitimet që Unioni Doganor ka sjellë në 25 vite, jemi duke hedhur hapin e parë për të thelluar më tej lidhjet tona

Pekcan: Sot jemi duke përjetuar kënaqësinë për të përmbushur pritjet dhe premtimet që ua kemi dhënë biznesmenëve tanë

Pekcan: Biznesmenët tanë mund të vazhdojnë tregtinë e tyre me Britaninë, që është një treg kritik për ne në çdo aspekt

Pekcan: Kishim synuar për një MTL “pa tarifë”, kjo ndodhi. Marrëveshja përfshin të gjitha produktet industriale dhe ato bujqësore

Pekcan: Marrëveshja do të aktivizohet më 1 janar 2021 dhe nuk do të kemi humbje kohe

Eunews.al

0 0 votes
Article Rating


Ndiqe
Me lajmëro për
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments