×
Wednesday, November 29, 2023

‘Të çojmë akoma më përpara demokracinë’, ambasadorja Yuri Kim mesazh urimi për 245-vjetorin e pavarësisë së SHBA

July 4, 2021


Ambasada Amerikane në Shqipëri ka uruar sot përmes një postimi në rrjetet sociale 245-vjetorin e pavarësisë së SHBA-së.

Ambasada ka shpërndarë pamje nga ceremonia që është zhvilluar në rezidencën ku qëndron Yuri Kim, ndërsa zotohet se vitin e ardhshëm të bëhet më shumë për demokracinë dhe biznesin. Në foto, Kim shihet teksa ka vendosur dorën në zemër.

Ambasada Amerikane në Shqipëri ka uruar sot përmes një postimi në rrjetet sociale 245-vjetorin e pavarësisë së SHBA-së.

Ambasada ka shpërndarë pamje nga ceremonia që është zhvilluar në rezidencën ku qëndron Yuri Kim, ndërsa zotohet se vitin e ardhshëm të bëhet më shumë për demokracinë dhe biznesin. Në foto, Kim shihet teksa ka vendosur dorën në zemër.

POSTIMI I PLOTË I AMBASADËS:

Sot, ne festojmë ditëlindjen e 245-të të Shteteve të Bashkuara, ditë e cila përkujton miratimin e Deklaratës së Pavarësisë më 4 korrik 1776. Ne patëm kënaqësinë të festonim Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës me miq këtë javë. Në vitin e ardhshëm, ne mirëpresim të çojmë akoma më përpara demokracinë, mbrojtjen dhe biznesin. 

Sot, ne festojmë ditëlindjen e 245-të të Shteteve të Bashkuara, ditë e cila përkujton miratimin e Deklaratës së Pavarësisë më 4 korrik 1776. Ne patëm kënaqësinë të festonim Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës me miq këtë javë. Në vitin e ardhshëm, ne mirëpresim të çojmë akoma më përpara demokracinë, mbrojtjen dhe biznesin. 

Eunews.alComments are closed.