×
Friday, October 22, 2021

Strehimi i afganëve, Kim shpërndan mesazhin e Komitetit të Senatit të SHBA: Jemi krenarë t’ju quajmë mikun dhe aleatin tonë

August 15, 2021

Ambasada amerikane ka vlerësuar vendimin e qeverisë për të strehuar qytetarë afganë në vendin tonë. Kryediplomatja Yuri Kim vlerëson besën e shqiptarëve, ndërsa thekson se kur ka më shumë rëndësi, populli shqiptar tregon gjithmonë nder, guxim dhe mirësi. Kim shprehet se SHBA është krenare që ta quajë Shqipërinë mike dhe aleate.

Eunews.al

Comments are closed.