×
Wednesday, December 8, 2021

Situata midis Polonisë dhe Bjellorusisë, BE propozon rritjen e fondit kufitar për të menaxhuar krizën e migracionit

November 12, 2021

Komisioni Evropian ka propozuar që të rritet ndarja e Fondit për Menaxhimin e Integruar të Kufirit me 25 milionë euro. Rritja do të përdoret për të menaxhuar krizën e migracionit në kufijtë me Bjellorusinë.

Propozimi i Brukselit erdhi pas shpërthimit të krizës me Minskun. Nëse nuk arrihet një marrëveshje gjatë natës, negociatat do të vazhdojnë javën e ardhshme.

Eunews.al

Comments are closed.