×
Sunday, August 7, 2022

Sinoptikanët: Do jetë një ndër javët më të vështira. Ja sa do shkojnë temperaturat

July 27, 2021

Sinoptikanët e Shërbimit Meteorologjik Ushtarak paralajmërojnë qytetarët se kjo javë pritet të jetë një ndër javët më të vështira sa i përket temperaturave të larta por jo vetëm.

Mbi rajonin e Ballkanit (rrjedhimisht edhe mbi vendin tonë) gradualisht po depërtojnë masa ajrore të nxehta me origjinë nga shkretëtira e Saharasë.

Si rrjedhojë, të hënën temperaturat arritën deri në 39 grad celcius (në Gjirokastër) dhe 37 gradë për kryeqytetin.

Eunews.alComments are closed.