×
Wednesday, December 8, 2021

Shqipëria dhe Norvegjia, partnerë të ngushtë në NATO

November 19, 2021

Kryetarja e Kuvendit, Lindita Nikolla, priti në një takim ambasadorin e Norvegjisë, Hens Erik Grøndahl.

Në fokus të diskutimit ishte ishte zgjerimi i bashkëpunimit parlamentar si dhe bashkëpunimi në sektorin e energjisë, turizmit dhe fusha të ndryshme.

“Shqipëria dhe Norvegjia, partnerë të ngushtë në NATO, zgjerojmë dhe intensifikojmë bashkëpunimin parlamentar dhe nxisim bashkëpunimin në sektorët e energjisë, turizmit, industrisë së detit, arsimit, sigurisë kibernetike”, tha Nikolla.

Eunews.al

Comments are closed.