×
Monday, June 14, 2021

Shqipëria arriti standardet europiane për cilësinë e ujërave në det, liqene e lumenj

June 11, 2021

Kryeministri Edi Rama ka ndarë me të gjithë një lajm të mirë nga Agjencia Europiane e Mjedisit.

Në një mesazh në rrjetin social ‘Facebook’ Rama tha se Shqipëria ka arritur standardet evropiane në parametrat që matin cilësinë e ujërave në det, liqene e lumenj.

MESAZHI I RAMËS
🟢 LAJM I MIRË
Sipas Agjencisë Europiane të Mjedisit
☀️Rritja e investimeve për ruajtjen e mjedisit e për mbrojtjen ujore 🌊 dhe përkujdesja shumë më e madhe për plazhet⛱ka bërë që Shqipëria të arrijë standardet evropiane🇪🇺në parametrat që masin cilësinë e ujrave në det, liqene e lumenj😍
#SkaKohëPërPushim 🏃🏻♂️

Eunews.al

Comments are closed.