×
Sunday, September 19, 2021

SHBA do të heqë vizat me Kroacinë

August 2, 2021

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken ka propozuar që SHBA të heqë vizat me Kroacinë.

Blinken vlerëson Kroacinë për përparimin e jashtëzakonshëm teksa thotë se ka përmbushur standardet rigoroze të vendeve pjesëmarrëse.

Kroacia është një nga vendet e Bashkimit Europian dhe e fundit që i është bashkuar unionit.

Eunews.al

Comments are closed.