×
Tuesday, July 23, 2024

Sali Berisha i shpall ‘luftë’ Amerikës

May 20, 2021


Sali Berisha ka sulmuar Uashingtonin.

Ish kryeministri thotë se Departamenti Amerikan i Shtetit shpif për të.

“Jam këtu për t’ju infiormojuaj për një vendim të pazakontë por të rëndësishëm. Dje Sekretari i Shtetit në mënyrën më shpifëse vlerëisme të gënjeshtërta për personalitetin tim. Dua të theksoj se që kur kam filluar jetën politike, që kur kam prekur rrogën e parë në borderotë e shtetit, dhe gjeri ditën e djeshme nuk ka njeri në Shqipëri apo në botë që mund të thotë që unë kam qenë i implikuar në një afere të zakonshme korruptive. Kam udhëzuar avokatin tim që të ngrejë ndaj z. Blinken padi direkte për shpifje publike“, tha Berisha.

Eunews.alComments are closed.