×
Sunday, August 7, 2022

Regjistri digjital i Partisë Socialiste/ Balla takim me kryetarët e partisë të 61 bashkive të vendit

July 22, 2021

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Socialiste Taulant Balla zhvilloi sot një takim me kryetarët e Partisë Socialiste në 61 bashkitë e vendit.

Në takimin që u zhvillua në selinë e PS-së u diskutua lidhur me rregjistrin digjital të Partisë Socialiste, procesin e analizës dhe zgjedhjet në nivel vendor të partisë që do të zhvillohen gjatë vjeshtës.

Eunews.alComments are closed.