×
Friday, October 22, 2021

Rama: Ky është çifti amerikan që po i prezanton botës Gjirokastrën!

August 23, 2021

Kryeministri Rama ka publikuar pamje nga vlogu i dy udhëtarëve amerikanë, të cilët këtë herë si destinacionin e tyre kanë zgjedhur Gjirokastrën. Ata po i tregojnë botës një pjesë të rëndësishme të vlerave, traditës, turizmit dhe historisë së këtij qyteti. Rama: Ky është çifti amerikan që po i prezanton botës Rama: Ky është çifti amerikan që po i prezanton botës “Faleminderit,

Caty dhe Will janë një çift amerikan që kanë zgjedhur ti bien botës qark e tërthorë me Vlogun e tyre. Këtë herë ata janë ndalur në Gjirokastër duke i prezantuar botës copëza historie të qytetit të gurtë, mikpritjeje e kulinarie të veçantë.”,- shkruan Rama.

Eunews.al

Comments are closed.