×
Tuesday, December 5, 2023

Putin vendos në gatishmëri armët bërthamore, SHBA: E papranueshme! Do frenojmë veprimet e tij

February 27, 2022


SHBA-të e quajnë të papranueshme lëvizjen e Putin i cili ka urdhëruar ushtrinë që të vendosë forcat e parandalimit bërthamor të vendit në gatishmëri të lartë, në përgjigje të “deklaratave agresive” të vendeve të NATO -s.

Ambasadorja e SHBA në OKB, Linda Thomas Greenfield e quajti këtë lëvizje të Putin-it të papranueshme.

“Putin po e përshkallëzon këtë luftë në mënyrë të papranueshme dhe ne duhet të vazhdojmë t’i frenojmë veprimet e tij në mënyrën më të fortë të mundshme.”-tha ajo.

Putin vendos në gatishmëri armët bërthamore, SHBA: E papranueshme! Do frenojmë veprimet e tij


Comments are closed.