×
Sunday, October 24, 2021

PS ndan postet, Ermonela Felaj nënkryetare e Parlamentit! Kush i drejton komisionet

September 10, 2021

Partia Socialiste ka caktuar drejtuesit e komisioneve parlamentare për legjislaturën e re. Nënkryetare e Kuvendit do të jetë Ermonela Felaj.

Mimi Kodheli pasi mori mandatin e lënë nga Najada Çomo ka marrë edhe drejtimin e Komisionit për Politikën e Jashtme.

Po ashtu Komisioni i Ligjeve do të drejtohet nga Klotilda Bushka, Ekonomia dhe Financat nga Eduard Shalsi, Siguria nga Nasip Naço dhe Arben Pëllumbi Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese.
Opozita nga ana tjetër merr Komisionin e Integrimit Europian dhe atë të Medias.

Eunews.al

Comments are closed.