×
Monday, November 29, 2021

Përfundon Forumi Botëror për Demokracinë në Strasburg

November 13, 2021

Ka përfunduar në Strasburg edicioni i 9-të i Forumit Botëror për Demokracinë,

Në këtë samit të rëndësishëm morënpjesë dhe ndjekësit e Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike.

Pjese e eventeve te dites se tretë të Forumit Botëror për Demokracinë në Strazburg ishte dhe ceremonia e diplomimit të 21 Shkollave të Studimeve Politike të Këshillit të Evropës.

Sekretarja e Përgjithshme znj. Marija Pejčinović Burić nënvizoi në përshendetjen e saj rolin e veccantë që luajnë shkollat në edukimin e një brezi të ri udhëheqësish dhe forcimin e vlerave demokratike në vendet ku ato veprojne.

Pjesë e Forumit Botëror për Demokracinë në Strasburg ishte dhe zv. Drejtoresha e Eunews, Aurora Hyka e cila përmes një postimi në rrjetin social facebook seklaron se ndihet e privilegjuar të merrte pjesë në Forumin Botëror për Demokracinë në Strasburg, si pjesë e Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike.

Eunews.al

Comments are closed.