×
Sunday, September 26, 2021

PD dhe Basha tentuan me hile ta marrin shumicën në komisione, por Balla e kap kurthin

September 13, 2021

Seanca plenare e Kuvendit ka nisur këtë pasdite nën drejtimin e Lindita Nikollës.

PD dhe kryetari i saj Basha tentuan me hile ta marrin shumicën në komisione, por Balla e kap kurthin.

“E drejtë ajo që ngre Vasili. Kërkoj mirëkuptimin që të rishikonte propozimet e veta në numrin që ka propozuar se do të ketë mbi 70 deputetë që nuk është ky numri që ka PD. Sipas rregullores së Kuvendit që shumica ka të drejtë të ruajë shumicën. Është e pamundur që të ruhet. Në rast se do të repartizohen deputetët e LSI. Do kërkoja që emocionet të lihen jashtë sallës”, tha Balla.

Comments are closed.