×
Wednesday, November 29, 2023

Pas Gjirokastrës, KAS rrëzon kërkesën e PD dhe LSI për përsëritjen e zgjedhjeve në Berat

May 19, 2021


Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve, ka rrëzuar kërkesën për përsëritjen e zgjedhjeve në Berat. Kërkesa për përsëritjen e zgjedhjeve në Berat u bë nga PD e LSI. Ndërkaq nesër do të jepet vendimi për rinumërimin e votave dhe do të shqyrtohet ankimimi për Vlorën.

Po sot, Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve, ka rrëzuar me shumicë votash ankimimet e PD, LSI dhe kandidatit të pavarur Kreshnik Merxhani, lidhur me parregullsitë e pretenduara prej tyre gjatë dhe pas votimit, në zgjedhjet e 25 prillit, për Qarkun e Gjirokastrës

Eunews.alComments are closed.