×
Friday, December 3, 2021

Nga 22 nëntori Austria futet në izolim kombëtar

November 19, 2021

Austria ka vendosur masa izolimi ndaj personave të pavaksinuar kundër koronavirusit,.

Autoritetet e këtij shteti kanë bërë të ditur izolim kombëtar, duke nisur nga dita e hënë, 22 nëntor.

Kancelari austriak, Alexander Schallenberg, ka thënë se izolimi do të zgjasë të paktën 10 ditë ditë dhe do të kërkesë ligjore për t’u vaksinuar kundër koronavirusit nga data 1 shkurt 2022.

Ky vendim është marrë pas raportimit të shifrave rekorde të infektimit me koronavirus në vend.

Eunews.al

Comments are closed.