×
Thursday, December 7, 2023

Ministri gjerman thirrje BE-së: Duhet të përmbushim detyrimet tona ndaj Shqipërisë dhe Maqdonisë së Veriut

June 22, 2021


Ministri gjerman i Shtetit për Evropën në Ministrinë e Jashtme të Gjermanisë, Michael Roth, reagon lidhur me hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ministri gjerman iu bën thirrje vendeve anëtare të Bashkimit Evropian që të mendojnë në mënyrë strategjike dhe të kuptojnë se duhet të përmbushin detyrimet ndaj Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Eunews.alComments are closed.