×
Saturday, September 18, 2021

Ministri gjerman, Spahn: Vaksinimi kundër COVID-19 garanton rihapjen

August 29, 2021

Mënyra më e mirë për të garantuar rihapjen është të vaksinohen sa më shumë banorë, tha ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn.

“Mënyra më e mirë për të siguruar rihapjen do të ishte rritja e shkallës së vaksinimit të vendit drejt 80 për qind”, u tha Spahn sipërmarrësve gjatë një ngjarjeje për të ardhmen e industrisë.

“Vetëm atëherë ne mund ta kalojmë vjeshtën dhe dimrin mjaft të sigurt”, vazhdoi ai.

Tani për tani, në Gjermani është vaksinuar plotësisht rreth 60 për qind e banorëve.

Eunews.al

Comments are closed.