×
Sunday, September 26, 2021

Michel: Për emigrantët afganë, partneritet me vendet e treta

August 21, 2021

Në lidhje me situatën në Afganistan, ne duhet të adresojmë çështjet që lidhen me migrimin, deklaroi sot presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel.

“Qasja duhet të konsistojë në zhvillimin e partneriteteve me vendet e treta, për të identifikuar strategjitë dhe për të siguruar që migrimi të jetë i rregullt”, shtoi ai.

Michel, gjithashtu, kujtoi nevojën “për të mbrojtur interesat evropiane” dhe se ekziston një “garanci e sigurisë”.

Eunews.al

Comments are closed.