×
Wednesday, November 29, 2023

Me hartën përpara, ambasadorja Kim i largohet politikës, shëtit miqtë e fëmijërisë: Këta po i zë “AlbaniaMania”

June 28, 2021


Ambasadorja e SHBA Yuri Kim ka marrë rolin e një guide për miqtë e saj të fëmijërisë duke iu treguar Shqipërinë.

Vetë ambasadorja ka publikuar në Instagram në foto në makinë, ku shfaqet me hartën e Shqipërisë përpara dhe tregon se disa miq të fëmijërisë kanë ardhur për vizitë dhe ajo po i shëtit në vend.

Disa nga miqtë e mi të fëmijërisë (ne jemi rritur së bashku në Guam) kanë ardhur për vizitë dhe unë po i shëtis përreth… Ata po i kap #AlbaniaMania,”, shkruan ambasadorja.

foto galeri

Eunews.alComments are closed.