×
Tuesday, July 27, 2021

KAS shqyrton sot ankesën e PS-së për fletën e votimit

April 2, 2021

Komisioni për Ankesat dhe Sanksionet në KQZ merr sot në shqyrtim ankesën e Partisë Socialiste për formatin e fletës së votimit. Sipas mazhorancës, fleta e votimit me emrat në të përbën konfuzion tek votuesit sidomos te moshat e mëdha, të cilat do ta kenë edhe më të vështirë që të votojnë për kandidatin e preferuar.

Selia rozë kërkon nga ky komision që formati përfundimtar i saj të jetë vetëm me numrin e kandidatit për t’i lënë kësisoj më shumë hapësirë numrit për t’u parë.

Eunews.al

Komente

avatar
  Ndiqe  
Me lajmëro për