×
Wednesday, July 17, 2024

KAS rrëzon 3 kërkesa të PD-LSI dhe Vetëvendosjes për zgjedhjet në qarkun e Gjirokastrës

May 12, 2021


KAS ka rrëzuar kërkesën e PD-LSI që kërkonte sigurimin e provave.

“Rrëzimin e kërkesave për marrjen e provave që kërkohen nga PD, lidhur me kërkesën e fundit që ka të bëjë me kryqëzimin e të dhënave për Gjirokastrës, 2 anëtarë të KAS, unë dhe Cefa kërkojmë që brenda afatit sa më shpejt të na vihet informacion lidhur me informacionin e kryqëzimit të të dhënave.

Sa i përket për prova të Kreshnik Merxhanit u vendos rrëzimi i kërkesës. Në 14 maj 2021 do të nis shqyrtimi administrativ për Beratin e LSI”, bën të ditur KAS.

Eunews.alComments are closed.