×
Sunday, September 26, 2021

Ju kujtohet kodra e famshme e Windows XP? Shihni si është sot

August 24, 2021

Kjo është një nga fotografitë më të njohura në planet, e realizuar nga Charles O’Rear.

Bliss Hill u kap një pasdite të premte në janar 1996. Disa vjet më vonë, një fotografi e saj u zbulua nga Microsoft, e cila bleu të drejtat nga Charles për ta përdorur atë si një sfond në Windows XP.
Edhe mund të ketë qenë sfondi në kompjuterët e miliona njerëzve në mbarë botën, por shumë nuk ishin në dijeni se ishte një fotografi e vërtetë dhe një peizazh i vërtetë.

Edhe pse O’Rear ka një karrierë të suksesshme me publikimin e fotografive të tij në mediat kryesore amerikane, njerëzit do ta mbajnë mend gjithmonë për Bliss Hill.

Në fakt, meqenëse shumë do të pyesin se si mund të duket ky vend pas kaq vitesh, videoja e krahason imazhin e saj me atë tani, duke dëshmuar se ky vend nuk ngjan shumë me atë të fotografisë së vjetër. Bliss Hill ndodhet në Autostradën 12 në Sonoma, Kaliforni dhe është plot me vreshta, ndërsa zona më e gjerë është plot me vila.

Eunews.al

Comments are closed.