×
Tuesday, July 23, 2024

Greqi, regjistrohen dy lëkundje tërmetesh në brigjet e Kretës

June 14, 2024


Dy lëkundje tërmetesh janë regjistruar këtë të premte pranë Heraklion në Kretë.
Lëkundja e parë u regjistruara në veri të Heraklionit me magnitudë 3.4 dhe me një thellësi 13.8 kilometra. Një tjetër lëkundje u regjistrua me magnitudë 3 dhe më një thellësi 10 kilometra.Comments are closed.