×
Sunday, October 24, 2021

Erion Braçe jep dorëheqje nga detyra e zëvendëskryeministrit: Ka një fund!

August 25, 2021

Zv. Kryeministri Erion Braçe ka dhënë dorëheqjen nga detyra.

Ai shkruan në “Facebook” se për çdo gjë ka një fund dhe thotë se ndihet i nderuar që shërbeu për 24 vitet e fundit për njerëzit në nevojë e jo vetëm.

Mesazhi i Braçes:

KA NJE FUND!

I NDERUAR QE SHERBEVA PER NJEREZIT NE NEVOJE,
NE DITET E TYRE ME TE VESHTIRA NE 24 VITET E FUNDIT!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ferionbrace.alb%2Fvideos%2F567684491084154%2F&width=500&show_text=false&height=286&appId

Eunews.al

Comments are closed.