×
Friday, October 22, 2021

EMRAT: Ndryshime në qeveri, Rama firmos emërimin e tri zv.ministrave të rinj

October 13, 2021

Këshilli i Ministrave emëroi sot tre zëvendësministra të rinj.

Kështu, gjatë mbledhjes së sotme, në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të ligjit “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave vendosi emërimin e Denada Seferit si zëvendësministre Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Po ashtu, Këshilli i Ministrave emëroi Enio Civicin zëvendësministër të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, ndërsa Vilma Bello u emërua zëvendësministre e Turizmit dhe Mjedisit.

Ndërkaq, me propozim të Kryeministrit, Këshilli i Ministrave vendosi që Bardhylka Kospiri, zëvendësministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, të lirohet nga kjo detyrë.

Eunews.al

Comments are closed.