×
Friday, December 3, 2021

Deputetët e Partisë Socialiste trajnim mbi “forcimin e kapaciteteve në komunikimin me zgjedhësit”

November 7, 2021

Deputetët e Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste zhvilluan këtë fundjavë në Durrës një trajnim mbi “forcimin e kapaciteteve në komunikimin me zgjedhësit”.

Përmes një postimi në rrjetin social facebok Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla ka falenderuar fondacionin Fiedrich Ebert, pranë SPD gjermane, për ndihmën që japin për forcimin e kapaciteteve të Grupit Prlamentar socialist në komunikimin me zgjedhësit.

Postimi i plotë i Taulant Ballës:

Golem📍Me deputetët socialistë🌹🇦🇱 të zgjedhur për herë të parë dhe me ekspertizën e vyer të Fondacionit Fiedrich Ebert, pranë SPD gjermane, për forcimin e kapaciteteve tona në komunikimin me zgjedhësit. Vetëm puna në Kuvend, në seancë dhe komisione parlamentare, nuk është mjaftueshme dhe ajo që na duhet, pa një prezencë intensive në komunitetet që kemi nderin t’i përfaqësojmë në Kuvendin e Shqipërisë🏛.

Eunews.al

Comments are closed.