×
Wednesday, July 17, 2024

Biden dhe Putin shtrëngojnë duart në Zvicër

June 16, 2021


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe homologu i tij rus Vladimir Putin bërë para pak çasteve foton e tyre të parë në takimin historik që po mbahet në Villa La Grange në Gjenevë.

Të dy presidentët qëndruan jashtë vilës me presidentin zviceran Guy Parmelin, i cili mbajti fjalime të shkurtra mirëpritur të dy udhëheqësit. Parmelin tha se ai u uroi udhëheqësve një “dialog të frytshëm në interes të dy vendeve tuaja dhe botës”.

Biden dhe Putin dëgjuan ndërsa fjalët e tij u përkthyen, së pari në rusisht dhe pastaj anglisht.

Eunews.al



Comments are closed.